Вход

Забравих си паролата!

Малко съобщение
Всички стари герои се намират в архива. Пишете в тази тема, ако искате да продължите да играете със стария си.
Latest topics
» Станете приятели!
Раси и групи Icon_minitimeНед Авг 26, 2012 10:25 pm by Nameless

» Настроение - емотиконка
Раси и групи Icon_minitimeЧет Апр 26, 2012 8:58 pm by Амели

» Романтично преживяване.
Раси и групи Icon_minitimeСъб Апр 14, 2012 2:15 am by Renesmee Eisenberg

» Търся другарче за РП.
Раси и групи Icon_minitimeСъб Апр 14, 2012 2:14 am by Renesmee Eisenberg

» //set the fire to the rain//
Раси и групи Icon_minitimeПет Апр 13, 2012 3:01 am by Мира.

» Име-Лик-Подпис
Раси и групи Icon_minitimeПет Апр 13, 2012 2:34 am by Амели

» История с 3 думи...
Раси и групи Icon_minitimeПет Апр 13, 2012 2:34 am by Амели

» Асоциации
Раси и групи Icon_minitimeПет Апр 13, 2012 2:33 am by Амели

» Целувка, шамар, прегръдка...
Раси и групи Icon_minitimeПет Апр 13, 2012 2:32 am by Амели

FriendsКликнете тук, за да станете приятел на форума.
Основен партньор
Основен партьор

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 20, на Сря Авг 23, 2017 7:31 am
Статистика
Имаме 65 регистрирани потребители
Най-новият потребител е RefugiaA794075

Нашите потребители са написали 992 мнения in 176 subjects

Раси и групи

Go down

Раси и групи Empty Раси и групи

Писане by Billy's best friend on Сря Авг 10, 2011 8:47 pm

Тук ще намерите информация за различните раси в Раелейн. Някои са ви познати, други - не. Но така или иначе, винаги може да се появят нови такива, затова си отваряйте очите на четири, ако забележите някой нов вид в пределите на Раелейн и веднага ни съобщете, за да го впишем в кралските регистри.

Подредени са по азбучен ред за по-лесно ориентиране. Маркираните със звездичка се срещат само в пределите на Раелейн.

Амазонка
Амазонките са племе от красиви, войнствени жени, които приемат мъжете само за да поддържат рода си и веднага след това ги прогонват. Родените момчета или убиват или връщат на баща им. Обикновено обитават диви, гористи местности. В Раелейн амазонки могат да се срещнат в Тъмните гори.
» Групата им е I don't need a man

Ангел
Ангелите са пратеници на Бога, имащи свръхчовешки умения и способности. Те се намират между човека и бога. Невидими са за човешкото око, докато не приемат някакъв материален образ.
Ангелите могат да бъдат обикновени, паднали и пазители.
» Групата им е The sky is too small for me.

Андрогина
Андрогините са митични, двуполови същества. Могат да приемат човешка форма, но тогава трябва да са или в мъжко, или в женско тяло и губят част от способностите си. Най-силните са, когато и двете им половини са заедно.
» Групата им е Ni d'Ève, ni d'Adam.

Банши
Банши е жена-призрак, чийто писък предвещава смърт в къщата. Може да се появи в няколко вида - като млада девойка, възрастна жена или старица в дрипи. Обикновено са облечени в черно или бяло и носят гребен, с който решат черните си коси. Има много висок тембър. Често не плаче, а пее тъжно, което също е пророчество за предстояща смърт.
» Групата им е Something you can't touch.

Бог
Бога или божеството е схвръхестествено същество с определени способности, обикновено обект на нечия вяра. Божествата могат да бъдат мъжки или женски и обикновено покровителстват или управляват нещо конкретно - било то природна стихия, чувство или друго. Могат да приемат човешки облик, докато са сред хора.
» Групата им е The sky is too small for me.

Вампир
Вампирите са възкръснали мъртъвци, най-често зли, които пият кръвта на жертвите си и по този начин поддържат тялото си живо. Имат човешки облик, но кожата им е много бледа. Слънчевите лъчи не могат да им причинят болка, но са много по-отпаднали и бавни на слънце, затова предпочитан нощния живот.
» Групата им е Written in blood.

Върколак
Върколаците са хора, които се превръщат във вълци по пълнолуние. Не могат да контролират трансформациите си, които обикновено са продължителни и болезнени. Когато са във вълчата си форма са неконтролируеми и опасни. Често, дори когато не са трансформирани, животинските им нрави се показват.
» Групата им е A furry situation.

Демон
Демоните са нещо като боговете, но обикновено се характеризират като поддържници на злото. Имат свръхестествени способности и докато са сред хора приемат човешки облик. Могат да покажат демонската си същност, под която са известни в Ада, по желание или по невнимание, ако се ядосат много.
Има различни видове демони - най-често срещаните са сукуби и инкуби - сексуални вампири, които черпят от жизнената енергия на партьора си по време на любовен акт.
» Групата им е Can you play with fire?

Дъгач*
Дъгачите са пазители на дъгата. Всеки може да създаде своя собствена дъга по всяко време, дори през нощта. По природа са весели и обичат музиката.
» Групата им е I can bake rainbows.

Елф
Елфите са предимно с благ характер, макар че има и т.нар. тъмни елфи, които се славят повече с лукавост и гордост. Приписват им се дълбоки познания в областта на медицината и знахарството; смята се, че са безсмъртни или поне живеят много повече от обикновените хора.
Има обикновени, тъмни и горски елфи.
» Групата им е Over the rainbow.

Зооморф
Зоомофрите са хора, които могат да се превръщат в някое животно. Те се раждат със способността си и могат да я контролират напълно. Обикновено животното, в което се превръщат има нещо общо с външните им белези или характера им.
» Групата им е I can be your dog.

Кентавър
Диви същества - полухора-полуконе. Имат големи познания в областта на астрологията. Известни са със своята мъдрост и доброта, но предпочитат да са в компанията на себеподобни или сами, а не на хора.
» Групата им е Over the rainbow.

Китсуне
Китсуне е интелигентна лисица, притежаваща магически сили и свойството да приема човешка форма; за тях е характерно дълголетието. Могат да бъдат два вида - добронамерени и пакостливи.
Могат да имат до девет опашки, като това става възможно, след като са навършили 100 години. Деветата опашка е признак за най-голяма сила и мъдрост. Когато тя порасне, козината на лисицата става бяла или златна и получават дарбата да чуват и виждат всичко, което се случва по света.
Могат да се преобразяват в човешки образ, когато навършат 50 години.
» Групата им е I can be your dog.

Кошмар
Това са същества, които се вмъкват в сънищата на хората и ги превръщат в кошмари. Хранят се с енергията на сънуващия. Много често, човек не може да се събуди от ужасния сън, докато Кошмарът не реши да го освободи. Също така, след събуждане човек помни сънищата, пречинени от Кошмари. Имат човешко тяло, но са почти безсмъртни. Могат да приемат каквито форми искат в сънищата.
Тяхната противоположност са т.нар. Бели сънища, които могат да премахнат въздействието на кошмара и да върнат спокойствието у спящия.
» Групата им е Closed eyes dreams.

Лунен пазител*
Лунните пазители се отличават с това, че имат бели или много светло руси коси и вежди и единствени могат да намират еднорози и да ги подчиняват. Но заради ловуването на животното, постепенно се превръщат в техни пазители.
» Групата им е To the moon and back.

Магьосник / Вещица
Това са хора, които имат специални умения в областта на магията. Методите, които ползват, са различни - някой правят магиите си чрез заклинания, други - черпейки сили от природата или чрез допълнителни дарби.
» Групата им е Magic sources.

Надарен a.k.a. Човек с дарба
Това са обикновени хора, които вследствие на инцидент или силно емоционално преживяване придобиват някоя свръхестествена способност. Възможно е да бъдат родени с нея или да я получат при преминаването от една вселена в друга.
» Групата им е I've got the power.

Нимфа
са женски божества, покровителки на природата. Най-общо се делят на земни (дриади, ореади, лимониади) и водни (наяди, нереиди, океаниди).
» Групата им е Over the rainbow.

Полтъргайст
Полтъргайстът е пакостлив дух, чието присъствие се характеризира с вредите и пакостите, които вършат. Обикновено е много трудно да се отървеш от него и най-добрия подход е просто да го приемеш.
» Групата им е Something you can't touch.

Призрак
Призрацита са нематериални същества, обикновено представляващи душите на починали хора и по-рядко - животни, които са останали да обитават земята, поради неизпълнени дела или по друга причина. Само определени хора могат да ги виждат и да разговарят с тях.
» Групата им е Something you can't touch.

Рарог
Рарозите са зли духове, летящ с ветровете. Когато се появи вятър, рарозите пръскат по него болести, омраза и болка. Като всеки призрак, нямат материално тяло.
» Групата им е Something you can't touch.

Руарк*
Руарките са сенчестите хора, които използват сенките, за да се примъкват незабележимо и да черпят енергия от тях. През деня изглеждат болнави и отпаднали, но през нощта са пълни с енергия. Добри престъпници са, защото умеят да се укриват от лапите на закона, когато им е нужно.
» Групата им е I walk with shadows.

Русалка
Русалките са женски същества, които обитават морета и океани и по-рядко езера и реки. Могат да излизат на повърхността и тогава приемат човешки облик, но когато са потопени във вода, човешките крака са заменени с рибна опашка. Когато са на повърхността, трябва да внимават да не остават кожата си да изсъхне, защото това може да ги убие.
Мъжкият еквивалент е Тритон.
» Групата им е Deep in the ocean.

Самодива
Самодивите са красиви, млади девойки, които притежават хипнотичен поглед. Чрез него могат да подчинят или дори да убият някого, обикновено жертвите им са представители на мъжкия пол. Обичат да пеят и танцуват.
» Групата им е Over the rainbow.

Селем*
Селемите са обикновени човешки същества, които имат дарбата да разговарят с животни. Най-често я придобиват родените в Раелейн човешки същества, но има случаи и на пропаднали през пролуките хора, които внезапно откриват, че разбират животните. Обикновено селемите са любители на всякакви животински видове и си имат поне един домашен любимец.
» Групата им е Animal communication.

Сирена
Сирените са красиви девойки, морският еквивалент на самодивите, но за разлика от тях имат свойството да омайват не чрез поглед, а чрез гласа си. Песните им са пагубни за моряците и всеки, който ги чуе, защото водени от нея клетниците често се удавят в морските дълбини.
» Групата им е Deep in the ocean.

Сонар*
Сонарите са същества, които имат способността да абсорбират звуците и да извличат енергия от тях. Обикновено са много комуникативни, защото разговорите и по-точно човешките гласове са богат източник на енергия. Имат много чувствителни уши и по-силните звуци могат да им продължат физическа болка, особено ако са продължителни.
» Групата им е Sound of silence.

Тритон
Подобно на русалката, тритонът е морско същество, но от мъжки пол, с тази различа, че опашките им са на делфини.
» Групата им е Deep in the ocean.

Чикак
Чираците са хора с наченки на магически способности, които обаче са твърде слаби, за да бъдат развити достатъчно, за да се достигне ранга на истински магьосник. Но за да не бъде пропилявана дарбата им, постъпват на работа като помощници на магьосниците.
» Групата им е Magic sources.

Шаман
Шаманът е нещо като по-земен вид магьосник. Не може да практикува сурова магия, а си служи с помощта на магически ритуали, специални билки и заклинания. Смятат се за посредници между хората и боговете - чрез видения или сънища общуват с по-висшите същества и с помощта на племенни книги тълкуват виденията си.
» Групата им е Magic sources.

Явина
Зъл дух, който се появява след насилствена смърт и от кръвта на убития. Полагат му се толкова дни "живот", колкото са му останали при нормални обстоятелства и през това време броди (най-често нощем), търсейки убийците си и крещейки имената им. Ако те (или някой друг човек) чуе името си от устата на явина, бива моментално прокълнат със скорошна смърт.
» Групата им е Something you can't touch.

Групата на обикновените хора е My personality is my weapon.

Раси и групи Tumblr_lpnixlBoUL1qhd9sho1_500
Billy's best friend
Billy's best friend


Върнете се в началото Go down

Раси и групи Empty Re: Раси и групи

Писане by Billy's best friend on Нед Апр 08, 2012 12:13 am

Мисля да обменя темата и да допълня с каквото мога, затова приемам предложения за раси и групи тук или на лична. ( :
Раси и групи Tumblr_lpnixlBoUL1qhd9sho1_500
Billy's best friend
Billy's best friend


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите