Вход

Забравих си паролата!

Малко съобщение
Всички стари герои се намират в архива. Пишете в тази тема, ако искате да продължите да играете със стария си.
Latest topics
» Станете приятели!
Нед Авг 26, 2012 10:25 pm by Nameless

» Настроение - емотиконка
Чет Апр 26, 2012 8:58 pm by Амели

» Романтично преживяване.
Съб Апр 14, 2012 2:15 am by Renesmee Eisenberg

» Търся другарче за РП.
Съб Апр 14, 2012 2:14 am by Renesmee Eisenberg

» //set the fire to the rain//
Пет Апр 13, 2012 3:01 am by Мира.

» Име-Лик-Подпис
Пет Апр 13, 2012 2:34 am by Амели

» История с 3 думи...
Пет Апр 13, 2012 2:34 am by Амели

» Асоциации
Пет Апр 13, 2012 2:33 am by Амели

» Целувка, шамар, прегръдка...
Пет Апр 13, 2012 2:32 am by Амели

FriendsКликнете тук, за да станете приятел на форума.
Основен партньор
Основен партьор

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 20, на Сря Авг 23, 2017 7:31 am
Статистика
Имаме 65 регистрирани потребители
Най-новият потребител е RefugiaA794075

Нашите потребители са написали 992 мнения in 176 subjects

Бар Tornado

Go down

Re: Бар Tornado

Писане by Bess_Flint on Пет Авг 19, 2011 7:51 pm

Явно това място, това вълшебно изпълнено с небивалици място, за което ѝ бе разказвал Алекс не беше просто поредната измислица родила се в дебрите на извратения му мозък. Напротив, то бе напълно реално и като че ли за наказание за това, че Бес не бе повярвала на думите на приятеля си, сега бе изпратена тук на заточение.

Беше се събудила още при изгрев слънце. Всъщност я бяха събудили – Спот. Момичето погледна малко раздразнена към кучето, което подскачаше около всички хора покрай тях. Явно той поне намираше това място за интересно. С лека въздишка тя отново се върна обратно към началото на този шантав ден. Още можеше да усети лапите ударили се в стомаха ѝ на разсъмване. И после какво?! Цял ден скитане нагоре надолу. Даже ѝ се наложи да краде… но това не е нещо чак толкова фрапантно. По-важното бе, че все още не се бе хранила.

Деня се бе изнизал, а тя се бе отказала да разпитва как може да се измъкне от този свят. Първо защото никой не знаеше (това по всичко се вижда) и второ, защото веднага щом подхванеше този въпрос, всички я гледаха адски озадачено. Нямаше особено причини да прави каквото и да било друго, затова се запъти към най-близкия бар. Може би очакваше вътре да види позната физиономия или нещо такова. Естествено остана разочарована… Този бар нямаше нищо общо с онези, с които тя бе свикнала. Не беше дупка миришеща на застояло или нещо от този род. Не, този беше чист, вътре се разхождаха спретнати и трезви (предимно) хора или различни същества. Някак си това ѝ се струваше неестествено. Това на страна, явно имаха и нещо против животните вътре, защото буквално изгониха Бес и Спот на улицата. Това никак не се понрави на момичето и след един солиден скандал и няколко немили думи изречени от нейна страна, те се намира в това положение.

А какво точно е то? Бес- седнала на тротоара пред гореспоменатия бар с чаша скоч в ръка, която Спот бе успял да задигне. Все още не бе отпивала от нея… беше леко скептично настроена към всичко в тази страна. Тя се бе загледала в чашата и не обръщаше особено внимание на подскачащия ѝ спътник или на погледите, които минувачите ѝ хвърляха.

-Чувствам се като Алиса в страната на чудесата… - Промълви момичето и се обърна към Спот, който най-после се върна при нея махайки жизнерадостно с опашка. –Но вместо Алиса аз съм Дороти с малкия си приятел Тото…- Ето, че това шантаво място оставяше вече следи по така крехкото ѝ съзнание.

Върнете се в началото Go down

Re: Бар Tornado

Писане by Джо. on Пон Авг 22, 2011 7:32 pm

Две-три стъпки не й бяха достатъчни, за да реши накъде иска да поеме. За съжаление, магическите пръчки, които могат безпогрешно да разтълкуват настроението ти и да ти помогнат да стигнеш до желаното място, се бяха изчерпили. Тя вървеше безцелно.
Май не й се случваше за първи път. Кали кимна на някаква жена, която й се стори странно позната, но не можеше да се сети откъде и другата възкликна радостно:
- Госпожице Навара, от кога не сте идвали насам?
Тя се усмихна смутено, защото не знаеше как да се обърне към жената, затова промърмори:
- Вярно е, напоследък предпочитам спокойствието у дома. Но сега съм тръгнала на някъде и...
- Разбира се, скъпа. Ще се видим скоро.
Калиеса побърза да отмине тази забележка и заситни надолу по улицата. Явно имаше проблеми с паметта, защото въобще не можеше да си спомни кога отношенията й са стигнали до "скъпа" с тази жена. Звучеше като нечия майка.
Е, със сигурност не е моята, рече си Кали. Вече съвсем се обърка къде се намира. Дали пък не беше сгрешила улицата? Но не, ето ги светлините, рекламиращи безбройните заведения и нощни клубове. Реши просто да забрави случката, както може би беше направила и предишния път, защото в съзнанието й нямаше и следа от нея.
Замислена, тя за малко да мине през нечия опашка... чакайте малко, опашка ли? Кучето седеше кротко до стопанката си, но мястото някак не беше подходящо за тази картинка. Кали се загледа в гърбовете им и накрая реши все пак да даде простор на любопитството си.
- Извинете... хм, съжалявам, просто ми се стори странно, че седите тук. Има ли конкретна причина?
Усмивката на лицето й имаше конкретна функция - трябваше да покаже на непознатата, че въпросът й е от чисто информативен характер и ако другата й откажеше обяснение, Кали нямаше да настоява излишно.

Върнете се в началото Go down

Re: Бар Tornado

Писане by Bess_Flint on Пон Авг 22, 2011 11:54 pm

Изведнъж някъде зад Бес и Спот долетя женски глас,който явно бе отправил зададения въпрос към нея. Момичето обаче бе толкова ядосано, заради собственика на бара и неговото държание към нейния приятел, че просто си бе помислила, че умът ѝ ѝ изиграва лоша шега. Нямаше да е за първи път. Затова не обърна, кой знае какво внимание на фигурата зад нея (тя всъщност си мислеше,че там няма никой).

Спот от друга страна се обърна към младата жена, която бе проговорила и излая весело, като отиде до нея и започна да се върти около новодошлата жизнерадостно. Дори сега Бес не благоволи да се обърне и да удостой жената с поглед. Беше налудничева идея, но какво ли в днешно време не беше. 'Браво на мен, започвам да си говоря сама на себе си. Въпреки че си представях вътрешния си глас малко по-груб от това..., но какво пък.' Все така зяпнала чашата в ръцете си, Бес най-накрая реши да удостой с отговор момичето дори не напълно съзнателно.

- Има ли нещо, което се случва без причина? - Отвърна тя на свой ред с въпрос. Беше живяла достатъчно дълго, за да знае, че отговора на този въпрос е 'не'. - Но конкретната причина защо съм седнала на този тротоар с съмнително питие в ръка, е много проста. Другият тророар е пет пъти по-мръсен.

Спот излая още веднъж и Бес не издържа и се обърна, за да види какво кучето намираше за толкова интересно. И то наистина си бе интересно... особено ако мисълта, че говориш сам на себе си се пръсне на милион парченца и осъзнаеш, че всъщност си дрънкал пълни глупости на напълно непознат. За момент тя остана да гледа момичето пред нея леко стъписана. Но бързо се осъзна :

- Явно в този шантав свят имат нещо против кучетата да присъстват в баровете. - Отговори сериозно Бес и се обърна обратно към рояка от хора, който продължаваше да тече по тези улици. - А и тук не е толкова лошо - чуваш различни гледни точки по различни въпроси, повече от които могат да те разплачат или развеселят...- За момент русото момиче замлъкна и се зачуди, коя всъщност е тази жена и защо я бе попитала подобен въпрос. След момент се реши да зададе на свой ред въпрос. - Но моля, нека върна жеста - Коя сте вие?

Въпроса може би идваше от никъде и бе малко по-директен от колкото би трябвало да е, но какъв беше смисъла от формалности?! Бес ги пропускаше винаги (все още не бе попадала на човек, който да заслужава до такава степен уважението ѝ), освен когато въпросът не беше на живот и смърт,но и тогава не ѝ се отдаваха много. Спот бе седнал пред новодошлата и махаше весело с опашка докато я наблюдаваше.

Върнете се в началото Go down

Re: Бар Tornado

Писане by Джо. on Сря Авг 24, 2011 3:37 am

Независимо от причините, разговорът стоеше толкова не на място, че вероятно отстрани бяха много комична гледка. Калиеса не смяташе, че е толкова важно как те намират другите, затова се огледа с триумфиращо лице. Изражението й казваше: "Всеки, който желае, може да се присъедини".
- Кали Навара - представи се вампирката, загледана развеселено в кучето. Беше странно, че я харесва, тъй като животните обикновено не си падаха по вампирите, но това куче явно беше необикновено. - И май в създалата се ситуация е по-добре да минем на "ти", много е късно за официалности.
Тя се наведе и положи ръката си върху главата на кучето, което не изглеждаше да има възражения по въпроса, затова тя си позволи да го погали по-смело.
- Как се казва? - попита и клекна до него, за да е на нивото на очите му. Те искряха весело.
Не си спомняше някога да е гледала какъвто и да е домашен любимец. Не че имаше нещо против тях, но все се опасяваше, че ще се стигне до момента, в който наблизо няма нищо за ядене и... е, май не е нужно да доуточняваме. Но можеше да се замисли над идеята, сега, когато идеята да се установи за постоянно се бе набила в главата й. Стига да е сигурна, че хладилникът й ще е пълен.

p.s. толкова съжалявам, ама ме е хванала депресията, защото съвсем ми умря писането. -.-

Върнете се в началото Go down

Бар Tornado

Писане by Bess_Flint on Чет Авг 25, 2011 12:12 am

Всичко и всички тук не бяха напълно с всичкия си. Това естествени включва и Бес, а с нея и Спот, който повечето създания веднага долавяха,че не куче, което може да се види всеки ден. Все така загледана в всичко случващо се покрай нея, Бес кимна не напълно съзнателно съгласявайки се с момичето, че е прекалено късно за формалности. С периферното си зрение можеше да следи движенията на почти непознатата. Все пак нямаше да е кой знае какъв шок ако тя се обърне и забоде кол в сърцето ѝ. Бес потръпна при мисълта, но с нищо не показа какво ѝ бе минало през главата.

-Спот...- Каза след секунда или две момичето, като се отърси от странната мисъл, която я бе сполетяла.- И не се притеснявай, не хапе...често.- Последната дума бе прошепната толкова тихо, че само Бес да я чуе. Като че ли, за да се съгласи с момичето кучето излая и продължи да гледа новата си дружка готово за игра.

И докато тези думи напускаха усните ѝ, представителката на расата Кошмар се сети за нещо, което я накара да обърне още повече внимание на периферното си зрение. 'Това, че кучето не е много вероятно да захапе, не важи и за други ... същества.' Мисълта я удари като гръм от ясно небе. Все пак тя самата бе Кошмар, какви бяха шансовете тя да е нещо от този вид - може би магьосница или русалка или нещо подобно. Все пак възможностите бяха доста на брой и разнообразни.

-Но къде са ми обноските.- Започна отново Бес като се обърна, за да погледне момичето представило се за 'Кали'. - Нека ти предложа питие. Съжелявам, но барът... - Тя посочи към тророара върху, който се бе настанила.- все още е в самото начало на работния си живот. Затова единственото, което мога да ти предложа е това питие, със съмнителен произход и още по-съмнителни съставки, което нашият келнер - Спот, успя да отмъкне от някой клетник, който може да е платил за него, а може и да не е. - На лицето на Бес се появи леко развеселена усмивка, когато приключи с малката сценка, която леко обърканият ѝ мозък сътвори. Тя вдигна чашата, която Спот ѝ бе уредил и я предложи на момичето.


ps. Няма проблем... на всички се случва от време на време да ударят на камък.

Върнете се в началото Go down

Re: Бар Tornado

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите